Adrian, nepotul lui Florin Salam, e primul bărbat din familia manelistului care a terminat 12 clase şi a luat BAC-ul. Adolescentul a devenit viral în mediul online când a recunoscut, cu multă sicneritate şi bucurie, acest lucru.

Adrian Mihai Petrache a absolvit în această vară Colegiu Lazăr din Bucureşti şi a reuşit să ia nota 9.13 la exmenul de Bacalureat. A fost extrem de fericit după ce a aflat rezultatul şi a fost filmat de colega nostră Mădălina Iacob la câteva minute după acel moment.

Articolul continua dupa recomandari

Reacţia adolescentului a devenit instantaneu virală pe Facebook: "Sunt primul om din familia mea care a dat şi a luat BAC-ul şi l-am luat cu media 9.13. Şi am luat 10 la Economie, e aşa o mare chestie. Primul bărbat din familia mea care a terminat 12 clase şi a luat BAC-ul. Nimeni n-a mai făcut asta până acum. Îi mulţumesc în primul rând tatălui meu care m-a sprijinit şi m-a ajutat şi nu m-a lăsat să mă apuc de alte lucruri. M-am ţinut de carte. Vreau să dau la drept, să fiu fericit, să am o nevastă bună, copii mulţi. Ăsta e obiectivul meu."

Videoclipul postat pe pagina Observator a strîns în mai puţin de 24 de ore 230.000 de vizualizări, 700 de comentarii şi a fost distribuit de epste 1.600 de ori.

Puţină lumea a ştiut însă că adolescentul fericit că a luat BAC-ul este nepotul lui Florin Salam, mama lui fiind sora celebrului manelist.