Tragedie în judeţul Neamţ, de Sărbători. O adolescentă de nici 18 ani s-a aruncat în Canalul Bistriţa, după o ceartă cu mama ei. Fata trecea printr-o depresie şi îi ducea dorului tatălui, care s-a sinucis şi el, în urmă cu doi ani. Pompierii au căutat-o în apele râului timp de câteva ore, în zadar însă. Ei vor continua operaţiunea în cursul acestei zile.

Aseară, o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut-o pe fată aruncându-se în apă. Locuia în localitatea Roznov, împreună cu mama, mătuşa, o soră şi un frate. După ce tatăl ei s-a sinucis, acum doi ani, adolescenta nu şi-a mai revenit. Trecea printr-o depresie, iar aseară, după o discuţie cu mama ei, a decis să-şi pună capăt zilelor.

Articolul continua dupa recomandari

A mers pe podul din apropierea casei, unde după ce s-a descălţat de papuci şi şi-a lăsat haina pe balustradă, după care a plonjat în apele reci ale canalului Bistrița. În oraş mulţi ştiu că, după moartea tatălui, fata a suferit foarte mult.

Ştiu că avea probleme de comportament. A mai fost pe la Primărie, pe la Serviciul de Asistenţă Socială. Mai avea probleme cu profesorii - primarul orașului Roznov

Trei echipaje de pompieri, cu o barcă de intervenţie, şi mai multe ambulanţe au ajuns de urgenţă în locul unde s-a aruncat. Apa în canal a fost oprită, iar salvatorii au început căutările.

După două ore, operaţiunile au fost sistate însă, pentru că hidrocentrala de pe râul Bistriţa trebuia să-şi reia activitatea. Astăzi, pe zi, căutarile vor fi reluate.