O adolescentă din Iaşi a furat zeci de mii de euro de la bunici şi i-a cheltuit la cazino, împreună cu iubitul ei. Cei doi au "spart" 12.000 de euro în şase zile.

Andreea are 18 ani şi ştia de la părinţii ei că bunicii din Miroslava vânduseră cu 40.000 de euro un teren. Bătrânii puseseră deoparte 33.000 de euro, după ce le dăduseră copiilor lor 7.000 de euro. 

Articolul continua dupa recomandari

Îndrăgostită nebuneşte de Petru Vascal, un tânăr din Iaşi, Andreea a dat lovitura şi i-a jefuit pe bunici. Aceştia, scrie bzi.ro, ascunseseră banii într-un cufăr, într-o anexă din curtea casei.

Andreea şi Petru au spart uşa magaziei, apoi cufărul şi au plecat cu 33.000 de euro şi 5.400 de lei. S-au oprit direct în Iaşi, în magazinele de haine.

Cei doi tineri s-au dus la mall, unde şi-au cumpărat haine scumpe, telefoane de ultimă generaţie, au mâncat apoi în restaurante de lux şi au pierdut nopţi prin cazinouri. 

Şase zile a durat petrecerea celor doi, joi ei fiind arestaţi. Cheltuiseră deja 12.000 de euro din banii furaţi. Bunicii fetei au primit înapoi 21.000 de euro.