Un adolescent de 15 ani a fost bătut pâna la comă de prietenii de joacă. Mai întâi, l-au provocat la bătaie! Dar el a refuzat. Atunci a încasat lovituri de moarte! Era în vacanţa de vară, la bunicii din Galaţi, când a fost atacat

L-au lăsat inconştient. Un băiat de 15 ani făcut knock-out de prietenii lui. Nu era un joc, ci o bătaie barbară, aplicată, din senin, de doi băieţi de 13 ani.

Articolul continua dupa recomandari

Marcus a trecut cu bine de operaţie, dar e în continuare în comă. Dintr-o ceartă stupidă, la joacă. Era în ultima zi a vacanţei de vară, la bunici, în Galaţi. Ca de obicei, ieşise, în spatele blocului. Atacatorii săi ar fi venit din alte cartiere, iar mama povesteşte că ceilalţi copii vorbesc despre un pericol care putea fi evitat.

E un adolescent model. Un elev care trecuse de evaluarea naţională cu 9,85. Intrase la un Colegiul Naţional de Informatică de prestigiu, din Bucureşti.

Cazul şocant arată de ce fenomenul de tip bullying aruncă România pe primul loc în Europa, potrivit unui studiu recent al UNICEF. Şase din 10 copii până în 15 ani sunt hărţuiţi fizic sau psihic alţi copii.