S-au cinstit la un fast-food şi apoi s-au gândit cum ar fi să-i jefuiască pe alţii. E isprava a doi brăileni, unul de 17 şi altul de 18 ani, care au dat o spargere într-o parcare din Galaţi. 

S-au dus cu maxi taxi din Brăila la Galaţi şi, după ce au mâncat, au spart câteva maşini ca să fure bani şi ţigări din ele. Unul dintre băieţi abia fusese eliberat din închisoare pentru tâlhărie. Acolo, spune el, ar fi învăţat cum să spargă autoturisme. A ieşit din puşcărie acum o lună şi jumătate. Acum, s-ar putea reîntoarce acolo. Împreună cu prietenul lui. Cei doi au spart geamurile autoturismelor în doar câteva minute, după care au luat-o la goană. Cu buzunarele încărcate de bani şi ţigări.

Articolul continua dupa recomandari

Era 11 şi jumătate seara când tânărul de 18 ani şi amicul lui, cu an mai mic, s-au apucat să jefuiască autoturismele din parcare. Veniseră cu un maxi taxi de la Brăila la Galaţi. În timp ce spărgeau maşinile, într-o scară de bloc, îi aştepta un alt prieten.

Aceştia deţineau mai multe scule artizanale, special făcute pentru spargerea autoturismelor. Cei trei băieţi au fost duşi la secţia 3 de Poliţie Galaţi. Sunt cercetaţi pentru furt calificat şi distrugere.