În judeţul Timiş, cea mai mică medie de admitere în liceu a fost 2,04. Cea mai mare medie la repartizarea computerizată în judeţ a fost în schimb 10.

Potrivit rezultatelor la admitere liceu 2018, candidatul care a fost admis cu media 2,04 a fost repartizat la Liceul Teoretic "Sfinţii Kiril şi Metodii". Liceul se află în comuna Dudeştii Noi din Timiş.

Articolul continua dupa recomandari

Liceul din judeţ cu cea mai mare medie de admitere a fost Colegiul Naţional "C.D. Loga", la specializarea Matematică Informatică. Ultima medie cu care s-a intrat la această specializare a fost 9.47. Prima medie a fost, bineînţeles 10. La Ştiinţele Naturii, ultima medie a fost 9.01, iar la Ştiinţe Sociale - 8.74. La Filologie, ultima medie cu care s-a intrat a fost 8.27.

La Liceul Teoretic Grigore Moisil, ultimul intrat la profilul Matematică -Informatică a avut 9.15, iar la Liceul Pedagogic "Carmen Sylva", la specializarea Matematică-Informatică, s-a intrat cu 9.13, ultima medie, la Ştiinţele Naturii - 9.02, iar la Filologie - 8.23.

La Colegiul Naţional Bănăţean, ultima medie de intrare la profilul Matematică-Informatică a fost 8.97, la Ştiinţele Naturii - 8.85, la Ştiinte Sociale - 8.83 şi la Filologie - 8.19. La Ştiinţele Naturii în limba germană media ultimului admis a fost 5.37.

Conform calendarului publicat de Ministerul Educaţiei, elevii trebuie să depună dosarele de înscriere la liceele la care au fost admişi între 10 şi 13 iulie.

Sursa: News.ro