Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său din Kuweit, aflat într-o vizită oficială în România, au fost implicaţi de dimineaţă într-un accident de circulaţie, în apropiere de Slobozia. Maşina în care se aflau nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lovit un alt autoturism aflat în trafic.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.00, la ieşirea din municipiul Slobozia spre Brăila.

Articolul continua dupa recomandari

În urma accidentului, Achim Irimescu, omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, şi o a treia persoană au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Urgenţă din Slobozia, au mai precizat aceleaşi surse. Potrivit acestora, cea de a treia persoană rănită este traducătoarea delegaţiei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, Andreea Loghin, a declarat pentru News.ro că poliţiştii nu au stabilit modul în care s-a produs accidentul şi nici cauzele acestuia. O echipă complexă din cadrul IPJ Ialomiţa, aflându-se la faţa locului pentru cercetări.

O delegaţie din Kuweit condusă de ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii şi Relaţiilor cu Parlamentul,Ali Saleh Al Omair se află în vizită oficială în România în perioada 23-27 august. La momentul producerii accidentului, cei doi oficiali mergeau la Buzău, unde ar fi urmat să viziteze o fabrică procesatoare de fructe şi legume.