Un şofer de camion a provocat un accident la Vâlcea, după ce nu a păstrat distanţa corectă faţă de maşina din faţă, pe care a lovit-o puternic, în momentul în care şoferul autoturismului a încetinit pentru un viraj la stânga.

La eveniment au intervenit mai multe echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare, dar şi trei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. În maşină se aflau cinci persoane, printre care şi un copil, iar evenimentul a avut loc în dreptul mănăstirii Cornet. 

Articolul continua dupa recomandari

Accident la Vâlcea, un camion a spulberat o maşină cu 5 persoane

Cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite într-un accident, în dreptul mănăstirii Cornet, informează ziarulunirea.ro.

Vezi 2 imagini în Galerie

Potrivit IPJ Vâlcea, conducătorul autotrenului, un bărbat de 50 de ani din judeţul Alba, nu ar fi păstrat distanţa regulamentară şi a acroşat autoturismul care redusese viteza pentru a efectua manevra de viraj la stânga. În autoturism se aflau cinci persoane – două femei, doi bărbaţi şi un copil minor.

ISU Vâlcea a anunţat că o ambulanţă a preluat mama şi copilul, iar echipajul SMURD a acordat primul ajutor unui adult, cei trei fiind transportaţi la Camera de Primiri Urgenţe Brezoi.