Un accident terifiant s-a produs, la sfârșitul săptămânii trecute, la Mediaș, unde un tânăr de 23 de ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni și aruncat la o distanță de 65 de metri, de un șofer care rula cu 200 km/oră. Potrivit ultimelor informații, tânărul ucis a fost victima unei curse de mașini pe Șoseaua Sibiului.

Potrivit oradesibiu.ro, accidentul s-a produs sâmbătă la Mediaș, în jurul orei 23:45, în zona hotelului Villa Flora. Andrei Moga, de 23 de ani, din Târnava, care traversa Soseaua Sibiului, în dreptul Hotelului Villa Flora, a fost lovit în plin de o mașină condusă de un alt tânăr, Mihai Lukacs (24 de ani), care se pare că se întrecea cu alte mașini.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit martorilor, șoferul unui BMW X6 a trecut de trecerea de pietoni, fiind urmat apoi de autorul accidentului, care rula cu un BMW Seria 7. În cele câteva secunde dintre trecerea celor două mașini, Andrei Moga de 23 de ani a intrat în traversare împreună cu un văr și o verișoară.

Ultimele cuvinte ale lui Andrei au fost ”Uite-l și pe ăsta”, iar în secunda următoare s-a produs tragedia. Impactul a fost atât de violent, încât tânărul a fost proiectat la o distanță de aproximativ 60 de metri. Anchetatorii nu au găsit urme de frânare și distanța măsurată între trecerea de pietoni și victimă a fost de 65,5 metri.

Echipajul SMURD ajuns la fața locului a încercat să îl resusciteze însă din păcate nu s-a mai putut face nimic.

Apropiații lui Andrei au postat zeci de mesaje de rămas bun pe Facebook.

„Era un băiat de nota 20. Te ajuta cu cea mai mare plăcere,un băiat pe care te puteai baza. Niciodată nu spunea nu. Era o fire foarte veselă și era o plăcere sa stai cu el la povești.Tot timpul făcea glume și râdeam. Era un băiat liniștit nu era pus pe certuri sau alte treburi urâte..nu mai am cuvinte să îl descriu..Era genul de prieten pe care ar vrea ori cine să îl aibă”, a declarat Paul Corfar Schuster, prietenul lui Andrei Moga.