Un adolescent de 17 ani a furat cheile maşinii unchiului său şi a plecat cu autoturismul. Viteza excesivă şi lipsa de experienţă au făcut apoi ca tânărul să scape maşina de sub control. După ce a spulberat un stâlp de electricitate, autoturismul s-a răsturnat pe marginea unei şosele.

Cu câteva momente înainte, tânărul era acasă, împreună cu unchiul şi cu vărul său. A profitat de neatenţia acestora şi s-a făcut nevăzut cu tot cu autoturism. Nu a apucat să meargă însă prea mult. Din cauza vitezei, nu a mai putut controla maşina.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul de 17 ani a sustras cheile autoturismului ce aparţine unei rude, fără permisiunea acesteia a condus maşina pe raza satului Ţinteşti şi neadapând viteza la condiţiile de mers a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp de electricitate.

În urma impactului violent, stâlpul de beton s-a rupt, iar maşina s-a răsturnat. Bateria autoturismului a ajuns la mai bine de 20 de metri, în curtea unor localnici. Ca prin minune, tânărul a ieşit pe propriile picioare din maşină făcută aproape bucăţi.

Din accident a rezultat rănirea acestuia, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Tânărul este cercetat acum pentru conducere fără permis şi pentru furtul maşinii.