Doi tineri, unul de 17 ani, celălalt de 18 ani, și-au pierdut viața într-un accident provocat, în noaptea de miercuri spre joi, la Schitu Goleşti, de prietenul lor, care s-a urcat la volan deși nu avea permis.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22:00, pe şoseaua Piteşti-Câmpulung Muscel, când un autoturism Opel Astra cu numere provizorii a intrat în spatele unui autobuz fără călători în el. Autoturismul a ajuns într-un şanţ, toţi cei trei călători rămânând încarceraţi.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul, un tânăr de 18 ani din comuna argeşeană Godeni, nu avea permis de conducere. Prietenii săi, Robert Brănescu și Denis Predoiu, unul de 18 ani, altul de 17 ani, au murit. Primul pe loc, după impact, al doilea în drum spre spital, în salvare, scrie reporterntv.ro.

Șoferul, singurul care a ajuns în viață la Spitalul Județean din Pitești, este în comă.

Sute de mesaje au fost postate de prietenii celor doi pe paginile de Facebook.

„Dumnezeu să vă odihneasca în pace! Prea devreme ați plecat, suflete dragi! Condoleanțe familiilor îndoliate!”, scrie unul dintre prietenii comuni.

"Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Nu vreau să cred că ați plecat de lânga noi. Nu imi pot imagina că nu o să vă mai vad și ca nu o să mai vorbim. O să ne fie dor de voi și nu o să vă uităm niciodată", a scris o altă tânără.