O familie de trei persoane a fost pur și simplu pulverizată într-un oribil accident, la Suceava.

Potrivit presei locale, mașina în care se aflau cei trei membri ai familiei se îndrepta spre Suceava, cu viteză. La volanul mașinii era tatăl fetiței de trei ani, care se afla pe bancheta din spate, împreună cu mama sa.

Articolul continua dupa recomandari

La un moment dat, bărbatul a vrut să depășească o coloană şi o altă maşină a intrat în dublă depășire, în acelaşi timp. Intenționând să evide un accident, tatăl a tras puternic de volan.

Mașina a lovit violent acostamentul de pe sens opus, iar șoferul a pierdut controlul. Mașina s-a dat peste cap de mai multe ori, șoferul a fost aruncat din maşină mai mult de 15 metri, peste drum, într-un lan de grâu, decedând pe loc.

Fetița și mama au rămas în maşina care s-a răsturnat de mai multe ori. Ambele au fost transportate la spitalul din Suceava, fetiţa e în comă de gradul 4, femeia se află în stare gravă. 

Mașina nu era dotată cu scăunel special pentru copil.

Știre în curs de actualizare. Imagini în scurt timp de la locul accidentului.

Cele mai citite articole, în acest moment

Un TATĂ EROU ȘI-A DAT VIAȚA pentru copiii săi, care se ÎNECAU în Mureș. Cu ULTIMELE PUTERI, i-a ADUS LA MAL. Apoi, curenţii puternici l-au tras în adâncuri

Un bărbat s-a înecat în PARADISUL din Valea lui Iovan. Lacul, de o frumusețe EXTRAORDINARĂ, are o LEGENDĂ FABULOASĂ

Accident GROAZNIC și inexplicabil la Bistrița. Multiple FRACTURI DESCHISE, stare foarte gravă, intervenție a elicopterului SMURD!

Românce obligate să doarmă în cuşti şi să muncească în sclavie, în Sicilia. Dezvăluiri şocante ale presei italiene

Un tânăr de 21 de ani scrie istorie! Este primul britanic care a dat naştere unei fetiţe