Un taximetrist care şi-a luat nepotul de 12 ani de la şcoală a intrat cu viteză într-un stâlp din beton. El şi alţi doi pasageri, care se urcaseră în maşină, au murit pe loc. Elevul este acum în stare gravă. Urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Tragedia s-a petrecut în această după amiază, pe un drum judeţean din Olt.

Articolul continua dupa recomandari

Taximetristul s-a dus să-şi ia nepotul de la şcoala din Caracal. La întoarcerea spre localitatea Redea, alţi trei pasageri au vrut să împartă aceeaşi cursă. Un bărbat de 78 de ani, un tânăr de 22 şi o femeie de 48 de ani. 

Taximetristul a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei, iar maşina s-a izbit de un stâlp din beton care susţinea panoul de intrare în localitate. Şoferul şi cei doi bărbaţi au murit pe loc. 

Un elicopter SMURD a intervenit, iar elevul a fost transportat în stare gravă la spitalul din Craiova. Femeia a fost dusă cu o ambulanţă la Caracal. 

Anul trecut, o familie întreagă a pierit după ce maşina în care era a plonjat în Dunăre. Şoferul era un vecin pe care oamenii îl plătiseră pentru cursă.