Patru persoane au fost rănite, luni dimineaţă, după ce şoferului unui microbuz care transporta pasageri a intrat într-o depăşire neregulamentară şi s-a ciocnit cu un autoturism, pe DN 7, în judeţul Sibiu, traficul desfăşurându-se în acest moment cu dificultate.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au anunţat, luni dimineaţa, că patru persoane au fost rănite, între care una grav, după ce un microbuz cu pasageri şi au autoturism s-au ciocnit pe în localitatea Boiţa, pe drumul naţional 7.

Articolul continua dupa recomandari

Din primele cercetări, se pare că şoferul microbuzului a intrat într-o depăşire neregulamentară şi a lovit maşina care circula regulamentar din sens opus. În microbuz se aflau patru persoane care nu au suferit răni.

În schimb, patru persoane care erau în autoturism au fost rănite şi au fost transportate la spital, una dintre victime fiind în stare gravă.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Sibiu au anunţat că victimele sunt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 - 44 de ani, toţi din judeţul Vâlcea.

”Bărbatul de 44 ani de este în stare gravă, intubat, diagnosticat cu fracturi craniu, hematom cranian. Acesta va fi internat în cadrul Secţiei Clinice Anestezie Terapie Intensivă”, au precizat reprezentanţii spitalului.

Ceilalţi trei bărbaţi sunt conştienţi, au suferit contuzii, traumatisme, plăgi tăiate şi sunt în continuare în investigaţii medicale.

La locul accidentului traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, mai multe echipaje de poliţie aflându-se în zonă.

Sursa: News.ro