Două persoane au murit, iar trei au fost grav rănite, în urma unui accident petrecut, duminică dimineaţă, în afara localităţii vrâncene Obrejiţa, după ce o maşină a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit puternic de alt autovehicul.

Din primele date, în accident au fost implicate două autoturisme, un Audi cu numere de Ilfov, în care se aflau cinci persoane şi un Volkswagen înmatriculat în Vrancea, în care era doar şoferul.

Articolul continua dupa recomandari

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader, accidentul s-a produs, conform primelor cercetări, după ce una dintre maşini a pătruns pe contrasens.

În urma impactului deosebit de violent dintre cele două maşini, două persoane au decedat, iar trei au fost grav rănite, persoanele decedate fiind din autoturismul Audi.

Una dintre victime a rămas încarcerată într-una dintre maşini, fiind necesară intervenţia echipajului de la descarcerare al ISU Vrancea.

La accidentul de la Obrejiţa au fost mobilizate un echipaj SMURD Vrancea, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD de la ISU Buzău şi trei ambulanţe de la Vrancea, precum şi poliţişti din judeţul Vrancea, care fac încă cercetări la faţa locului.