Update ora 18:30 O macara de mare tonaj este aşteptată să sosească de la Deva la Merişor pentru a ridica de pe linia ferată vagoanele deraiate ale trenului de marfă.

Accesul până la locomotivă a fost deosebit de dificil, din cauza reliefului pompierii şi medicii parcurgând câteva sute de metri pe jos cu echipamentele de descarcerare şi de acordare a ajutorului medical, potrivit ISU.

Articolul continua dupa recomandari

Update ora 18:00 Calea ferată este distrusă pe o lungime de 200 de metri în zona accidentului din Hunedoara, iar circulaţia trenurilor va fi deviată.

Update ora 16:45 Accidentul feroviar, în urma căruia căruia doi mecanici de locomotivă au murit, s-ar fi produs din cauza unei defecţiuni la sistemul de frânare al trenului de marfă cu 16 vagoane. Traficul feroviar în zonă este blocat.

Update ora 16.30 - Au apărut primele imagini de la locul tragicului accident feroviar, în urma căruia şi-au pierdut viaţa doi mecanici.

Vezi 5 imagini în Galerie

Citeşte şi DEZASTRU pe calea ferată! PRIMELE IMAGINI cu trenul deraiat lângă Petroşani. Şase vagoane şi locomotiva au căzut într-o râpă

Un tren de marfa s-a răsturnat lângă Petroşani, mecanicii de locomotivă pierzându-şi viaţa, după ce 14 din cele 16 vagoane ale trenului au căzut într-o râpă.

Un tren de marfa s-a răsturnat lângă Petroşani. Din primele informaţii, mecanicii de locomotivă au murit în urma accidentului feroviar.

Vezi 5 imagini în Galerie

Traficul feroviar este închis la aceasta oră între statiile Banița şi Merişor, secția de circulatie Petroşani - Simeria ( Reg. Timisoara), din cauza deraierii unui tren de marfă. Ambii mecanici ai locomotivei au murit în urma accidentului.

Cei doi mecanici de locomotivă au murit în urma deraierii a 14 din cele 16 vagoane ale trenului şi a locomotivei, unele dintre vagoane fiind răsturnate în râpă.

Trenul, compus din 16 vagoane, aparține unui operator privat de marfă şi asigura un transport pe relaţia Slatina-Curtici. La faţa locului s-au deplasat personalul specializat, echipele de interventie şi comisia care va ancheta cazul.

La aceasta ora, niciun tren de calatori nu este inscris in circulatie pe zona respectiva, potrivit reprezentanţilor CFR.

Citeşte şi METODA prin care poţi câştiga de fiecare dată când joci la “păcănele"