O tânără a fost la un pas de moarte, în localitatea Pieleşti, din Dolj, după ce a fost implicată într-un grav accident rutier. Fata de 23 de ani se pare că nu a adaptat viteza autoturismului pe care îl conducea la condiţiile de trafic şi a ajuns brusc pe contrasens, unde s-a lovit frontal de un TIR. Chiar dacă şoseaua respectivă este prevăzută cu separatoare de sens, nenorocirea s-a petrecut pe un scurt tronson unde aceastea lipsesc.

Urmările impactului deosebit de violent vorbesc de la sine. Tânăra care ar fi provocat accidentul gonea pe drumul ce leagă oraşul Balş de Craiova, spune celălalt şofer implicat. Într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens, unde s-a oprit în tirul care circula regulamentar.

Articolul continua dupa recomandari

Totuşi, manevrele bărbatului de 51 de ani i-au salvat, pentru moment, viaţa tinerei. Deşi a rămas încarcerată în mormanele de fiare, a fost conştientă şi a putut comunica cu salvatorii ajunşi la faţa locului. În cele din urmă a fost dusă la spital, însă va trebui să dea socoteală poliţiştilor.

Atât pentru autorităţi, cât şi pentru localnici zona este cunoscută ca fiind una extrem de periculoasă şi predispusă accidentelor rutiere. Tocmai de aceea, aproape întreaga porţiune de drum are separatoare de sens. Neşansa a făcut însă ca tocmai în locul în care s-a produs coliziunea de aseară acestea să lipsească.