Accesoriile, dragostea nesfârșită a femeilor. Le purtăm pentru că sunt frumoase, pentru că au o poveste, pentru că le primim de la cineva anume, dar sigur le purtăm zilnic. Colega noastră, Antonia Gasparovici a stat de vorba cu vedetele si a aflat care sunt bijuteriile lor de suflet.

Un accesoriu corect ales poate transforma în totalitate chiar şi cea mai banală ţinută. Este recomandarea făcută de specialişti, pe care o auzim tot mai des.

Articolul continua dupa recomandari

Cu atât mai special este atunci când accesoriul are şi. o valoare sentimentală aparte.

Carmen Brumă: O pereche de cerecei pe care ii am de la bunica mea şi pe care îi port cu mare drag, mai am o serie de brăţări pe care le-am primit când eram însărcinată şi am aflat că Vlăduţ era băieţel, mai am un inel primit de ziua mea de la o persoană importantă, nu spun cine, dar vă prindeţi voi care şi foarte multe ceasuri la care ţin, pentru că foarte multe au fost primite în ocazii speciale şi ceasul la care am alergat în primul meu maraton.

Accesoriile pot fi soluţia salvatoare şi dacă vrem să reinventăm un outift pe care l-am mai purtat. Totuşi ar trebui să ţineţi cont că în cazul seturilor de bijuterii, ţinuta trebuie să fie una extrem de simplă. Asta pentru că accesoriile se scot reciproc în evidenţă.

Roxana Voloşeniuc: Nu trebuie să cumperei o garderobă complet nouă, dar poţi să cumperi accesorii noi care fac garderoba să pară nouă. O pereche de cercei, un colier, întotdeauna o să îţi dea o strălucire fashion, în funcţie de vârstă, să le porţi cum trebuie, la 45 plus nu aş recomanda coliere foate mari în jurul gâtului, pentru că la 45 plus gâtul începe să nu mai fie o parte pe care vrei să o arăţi neapărat.

Ela Craciun: Am cercei în maşină, pentru că acum merg la un alt eveniment cu altă rochie, am nişte cercei mari, care o scot în evidenţă.

Poate cel mai important factor de care trebuie să ţinem cont atunci când alegem o bijuterie este stilul care vă caracterizează. Asta pentru că, la fel ca hainele, accesoriile poartă semnătura celei care le-a ales.

Majda Aboulumosha: Am un ceas de la bunica mea, mai am un inel acasă, le am de vârsta de 16 ani. În general nu prea mă dezlipesc de ceas. Şi cercei, ştii câte perechi am într-o geantă??10, minimum!

Şi ar mai fi ceva. O bijuterie aleasa la întâmplare va sfârşi ca o haină uitată în sifonier.

Şi ca să fim siguri ca investiţia nu e pierdută, putem alege sa cumparam un accesoriu, care are o semnificaţie aparte.