O recompensă de 50.000 de euro este oferită pentru găsirea unui bărbat din Borşa, dispărut de 9 zile. Maşina lui a fost găsită incendiată, la Cluj, dar anchetatorii nu au nicio informaţie care să îi ajute să dea de urmele lui Vlad Ioan.

Ambulanţier în Borşa, bărbatul a dispărut de 24 septembrie, fiind văzut pe camerele de supreveghere din oraşul maramureşean la volanul propriei maşini. Alături de el mai era o persoană neidentificată. Anchetatorii au descoperit maşina bărbatului din Borşa incendiată, la Cluj.

Articolul continua dupa recomandari

Un bărbat din Borşa a anunţat că oferă o recompensă de 50.000 de euro pentru informaţiile care pot ajuta la găsirea lui Vlad Ioan, scrie vasiledale.ro.

Vezi 2 imagini în Galerie

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi de căutare a unui bărbat reclamat dispărut de la domiciliu şi solicită sprijinul persoanelor care pot oferi informaţii pentru depistarea sa. Poliţiştii Biroului Urmăriri au fost sesizaţi despre faptul că la data de 24.09.2018 VLAD IOAN, în vârstă de 44 de ani, a plecat cu autoturismul personal de la domiciliul său din oraşul Borşa, şi până în prezent nu a revenit.