Se antreneaza din greu, iar astazi, in sala de forta, i-a insotit si Mircea Badea. Destinatia finala: Everest. 8.850 de metri. Cel mai inalt varf al lumii. Este locul unde vor sa ajunga patru tineri romani la un deceniu dupa prima expeditie suta la suta romaneasca in Himalaya.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru a le calca pe urme celor care au sfidat culmile, cei patru tineri, printre care si colegul nostru de la departamentul marketing, Robert Chirileanu, se antreneaza din greu. In ultima luna, camera hipobara, sala de forta si pista de alergare au devenit a doua casa pentru Robert, Oana, Stelian si Tibi. La antrenamente a participat si Mircea Badea.

Chiar daca este obisnuit cu exercitiile fizice si cu efortul, Mircea recunoaste ca nu s-ar incumeta sa porneasca si el in expeditie.

Daca respecta programul stabilit, echipa lui Robert ar trebui sa plece spre Asia in aprilie. Totul depinde de antrenamente si de. bani.

In plus, cei patru vor sa realizeze si prima filmare 3D a unei escaladari a Varfului Everest. Expeditia costa 250.000 de euro, un pret indelung negociat si o suma care trebuie stransa doar din sponsorizari.