Dacă în această perioadă a anului, în care temperaturile din ce în ce mai mari pun bețe în roate productivității tale, o dietă corespunzătoare îți poate fi de mare ajutor. Trebuie să știi că anumite alimente, consumate atunci când randamentul la birou scade, oferă exact acel boost de energie și concentrare de care ai nevoie. Somonul, ciocolata neagră, sau broccoli, iată doar 3 alimente benefice pentru un flux mult mai productiv de muncă și o stare de bine, pe întreaga durată a zilei.

Despre cum te ajuta acestea, vorbim chiar în rândurile de mai jos:

Articolul continua dupa recomandari

Somonul

Vremea bună din această perioadă a anului îți poate da mari bătai de cap, atunci când încerci să îți găsești concentrarea într-un spațiu închis, precum cele din clădirile de birouri. De aceea, consumul regulat de somon îmbunătățește performanța creierului și memoria, oferindu-ți concentrarea de care ai nevoie. Acizii grași din acest aliment, extrem de bogați în Omega-3, sunt ajutorul tău de preț pentru găsirea productivității pierdute. Mai mult decât atât, somonul consumat într-un mod regulat, este unul dintre cei mai mari inamici ai depresiei, asa că ai încă un motiv să consumi acest fel de pește, cel puțin o dată pe săptămână.

Ciocolata neagră

Ciocolata neagră este unul dintre cele mai bune alimente pentru organismul tău, chiar și atunci când discutăm despre creșterea performanțelor la nivelul creierului. Fiind o sursă bogată de magneziu, ciocolata neagră îți protejează organismul de epuizarea fizică și psihică, fiind în același timp un factor benefic pentru reglarea sistemului cardiovascular. Atenție însă când consumi acest aliment, pentru că ciocolata neagră conține cafeină, ingredient ce îți poate face nopțile albe, dacă este consumat prea târziu. Incearcă să incluzi acest aliment în mesele din prima parte a zilei, preferabil după prânz sau, de ce nu, chiar la micul dejun, într-o salată delicioasă de fructe.

Broccoli

Scăderea productivității poate fi pusă și pe seama oboselii resimțite de organism, ca urmare a trecerii printr-o perioadă de tranziție meteorologică. De aceea, trebuie să știi că ai de partea ta o vitamină extrem de benefică pentru un tonus mental excelent: colina. Aceasta se găsește din belșug în broccoli, de aceea, nu ar strica să incluzi în lista ta de alimente această legumă, pentru că nimic nu se compară cu o productivitate ridicată, în fiecare zi a săptămânii.

Sfatul unui nutriționist

Dacă ai de gând să începi o dietă de câteva săptâmâni, în urma căreia să te bucuri de un organism mult mai rezistent și o stare mentală de nota 10, poți apela cu încredere la sfaturile unui nutriționist. Ai găsit un super-profesionist, însă ai nevoie de ceva bani pentru a stabili o programare la acesta? Viva Credit îți pune la dispoziție împrumuturi online extrem de avantajoase. Creditul Până la Salariu presupune o finanțare rapidă de până la 2000 de lei, banii fiind transferați în aceeași zi.

Nu ai nevoie decât de copii în format electronic după cartea de identitate și alte documente care pot dovedi bonitatea ta. Rapid și flexibil, 100% online, te bucuri de un împrumut rapid, pentru a-ți construi o dietă optimă, sub atenta îndrumare a unui profesionist.