Actori de la Teatru Naţional, Teatrul Excelsior şi teatrul Coquette au pus în scenă un spectacol omagial dedicat luceafărului poeziei româneşti. Scenariul a urmărit povestea vieţii lui Eminescu prin versurile sale. Printre spectatori s-au numărat personalităţi de seamă: academicieni, oameni de cultură dar şi mari actori şi artişti români. Spectacolul a fost organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Primăria Capitalei.

Poezia de geniu a lui Mihai Eminescu a fost pusă în scenă în spectacolul omagial Eminescu, ziditorul limbii române. Pentru o seară, oameni de cultură, reprezentanţi ai mediului academic, actori şi artişti români s-au unit într-un singur gând.

Articolul continua dupa recomandari

Actori de la Teatrul Naţional, teatrul Excelsior şi Teatrul Coquette au dat viaţă celor mai puternice emoţii pe care Eminescu le-a pus în fiecare vers al operei sale.

Spectacolul dedicat marelui poet Mihai Eminescu a fost organizat de fundaţia dan voiculescu în parteneriat cu primaria capitalei, prin centrul de seniori al municipiului Bucureşti.