O tânără în vârstă de 24 de ani, din Timişoara, a adus pe lume tripleţi, în această dimineaţă, după ce a apelat la fertilizarea in vitro.

Karla Bujdoso şi soţul ei, Adrian, au încercat în repetate rânduri să devină părinţi, însă anumite probleme medicale i-au împiedicat.

Articolul continua dupa recomandari

Astfel, cei doi s-au decis să apeleze la metoda fertilizării in vitro, la o clinică din Szeged, Ungaria.

Medicii de acolo i-au anunţat că totul a decurs perfect şi că vor fi părinţi. Surpriza a venit după câteva luni, atunci când tânăra a aflat că va fi mama a trei copii, două fete şi un băiat.

Selena, Alice și Damian îi cheamă pe cei trei copii care s-au născut azi-dimineață la Maternitatea Bega din Timişoara, notează tion.ro.

Damian s-a născut la ora 08.39, cu o greutate de 1.970 de grame, Alice la ora 08.40, cu o greutate de 1.800 de grame, iar Selena la 08.41, cu o greutate de 1.630 de grame.

"Eram foarte entuziasmați, eram încrezători în reușită, Am luat-o ca o chestiune de timp, doctorii ne-au dat speranțe mari, că nu erau alte probleme medicale. Mi-au fost transferați doi embrioni și unul s-a divizat – două fetițe și un băiețel, placente diferite, fetele identice. Eu mi-am dorit doi, la primul control mi-au spus că e unul, nu se vedea… apoi când am văzut că sunt trei am fost tare fericiți", a declarat tânăra mămică de tripleţi.