Una dintre traumele prin care fiecare dintre noi a trecut, la un moment dat în viaţă, este tunsoarea nereuşită! Ori hairstylistul a tăiat cu prea mult entuziasm, ori ne-am dorit să ne facem singuri mici ajustări, cert este că experienţa s-a lăsat cu lacrimi şi regrete. Acum nu mai e cazul să ne facem probleme. Experţii au descoperit metode prin care părul poate creşte în mare viteză.

Pentru victimele hairstyliştilor neîndemânatici sau pentru cei care au încercat, fără succes, să se tundă singuri, specialiştii recomandă extractul de chiparos japonez. Planta mai puţin cunoscută se găseşte într-o serie de produse pe care le folosim zilnic de la şampon la plasturi. În plus, este un dezinfectant natural. În stare pură, extractul de chiparos japonez este cel mai eficient remediu pentru creşterea părului.

Articolul continua dupa recomandari

Este cunoscută pentru mirosul plăcut, dar puţini ştiu că lavanda poate ajuta la creşterea rapidă a părului. Doar câteva picături de ulei esenţial adăugate în şamponul pe care îl folosim, ne poate ajuta să ne recuperăm podoaba capilară. La fel de eficient este şi uleiul esenţial de mentă. Specialiştii avertizează, însă, că să folosim doar cîteva picături, altfel substanţa aplicată poate cauza arsuri la nivelul scalpului.

Pentru o podoapă capilară bogată şi sănătoasă, specialiştii recomandă şi pastilele de ginseng. Experţii îi sfătuiesc pe cei care vor să le crească rapid părul, să stea departe de ondulator şi placa de păr.