Primarul orașului Deva și fiica sa s-au vindecat de coronavirus, la Timișoara. Cei doi au fost pentru a doua oară testați negativ și urmează să fie externați.

Anunțul a fost făcut într-o postare pe Facebook de către primarul Florin Oancea, care a ținut să mulțumească medicilor de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara.

Articolul continua dupa recomandari

”Nu i-am văzut faţa, nu i-am cunoscut zâmbetul. Ştiu doar că este o doamnă doctor. Şi mai ştiu că, sub masca de protecţie, acest OM zâmbeşte. Pentru că, alături de colegii ei, astăzi a mai câştigat o bătălie. Un zâmbet care durează doar o clipă, nu e timp acum de sărbătorit, se întoarce pe front, pentru a reda vieţii alţi oameni ca noi. Vom reveni aici, după ce va trece toată nebunia, pentru a le mulţumi tuturor medicilor şi asistentelor de la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara pentru dăruirea şi sacrificiul lor. Şi pentru a le vedea chipurile şi zâmbetul, căci ei sunt eroii noştri! Noi plecăm astăzi spre casă, spre Deva. Al doilea test a ieşit NEGATIV, pentru amândoi! Ne putem întoarce la viaţă. Vă mulţumim, dragi prieteni, pentru toate gândurile voastre bune şi vă îmbrăţişăm cu tot sufletul!”, a transmis Florin Oancea.

Primarul din Deva a fost confirmat cu coronavirus după o întrunire a PNL. Administratorul public din Deva, care, de asemenea a participat la întrunire, a fost și el confirmat.