Un incident a fost semnalat duminică seară în București. Un bărbat care trebuia consultat pentru simptome de coronavirus a fugit din Institutul Matei Balș și a declanșat o alertă.

Surse medicale spun că bărbatul, care e italian cu cetățenie română, s-a întors duminică din Malaezia. Conform procedurii, el a fost trimis de DSP la Institutul Matei Balș pentru investigații aprofundate. Bărbatul nu prezenta, totuși, simptome de coronavirus. Aceleași surse medicale spun că, l-a un moment dat, s-a plictisit să aștepte și a plecat.

Articolul continua dupa recomandari

Medicii au anunțat poliția, care a reușit să-l identifice în București, în zona Virtuții. El le-a explicat că a plecat pentru că îi era foame.

”În această seară, Spitalul Matei Balș a informat Direcția Generală de Poliție a Municipiului  București că un pacient, bărbat, a părăsit spitalul, fără încuviințare. Bărbatul a fost localizat la o adresa din București, fiind in supraveghere și totodată a fost anunțat  personalul unității medicale”, au transmis polițiștii.

Mașina poliției la casa bărbatuluiVezi 2 imagini în Galerie

Bărbatul a fost supravegheat de polițiști. Surse medicale, dar și judiciare, spun că ulterior au venit și analizele, care au ieșit negative, iar individul nu ar fi suspect de coronavirus.