Stres, agitaţie cotidiană şi prea puţin timp pentru dumneavoastră? Ei bine, avem soluţia: masajul. Şi nu oricare masaj, ci cel asiatic. Te scapă de stres, dar este şi ca un tratament, spun cei care l-au încercat deja. Şi sunt tot mai mulţi la noi în ţară. SPA-urile au adus maseuze din Asia, dar şi uleiuri şi arome pentru ca experienţa să fie una autentică.

Muzică în surdină, arome asiatice şi un prim pas în drumul spre relaxare.

Articolul continua dupa recomandari

Apoi, clienţii renunţă la capot şi continuă experienţa masajul asiatic. Un masaj ce combină 5 tehnici.

În tehnică şi cunoaşterea corpului uman se ascunde secretul. O spun chiar angajatele, aduse special din diferite regiuni ale Asiei.

Maseuză: Este nevoie să faci instruire înainte dar şi cursuri de anatomie pentru a ştii diferitele grupe musculare. Nu este doar despre relaxare, este de asemenea şi un tratament, creşte circulaţia sanguină şi te ajută în lupta cu stresul. De asemenea, te ajută să-ţi regenerezi musculatura.

Cu ajutorul a 60 de minute de masaj, corpul se simte ca şi cum s-a relaxat 3 zile întregi. Iar tot mai mulţi români au prins deja gustul tratamentelor asiatice făcute în acest centru din Capitală.

Tari - maseuză: Părerea clienţilor este una bună. Vin o dată, de două ori pe săptămână şi spun că e grozav, că facem altfel masajul.

Adelina Gorcea- manager SPA: Din America până în Asia el nu a găsit terapeută mai bună, experienţa lor este alta, le încearcă pe toate şi apoi rămân la o variantă unde se crează conexiunea

Conexiunea cu ce înseamnă continentul asiatic. Cu oamenii, cu aromele, cu mirosurile, cu mâncarea, cu peisajele, cu starea de bine.

Fie că vorbim de relaxare sau de adrenalină, experienţa din Asia ajunge şi în casele românilor. Din acestă sâmbăta, de la ora 20:00, Asia Express revine pe Antena 1.