Sute de fete care vor să slăbească cad în plasa comercianţilor de produse care promit silueta perfectă! Grav este că cei care le comercializează se folosesc ilegal de imaginea mai multor vedete din România. Antonia, Carmen Brumă şi Andreea Bălan sunt doar câteva dintre persoanele publice a căror imagine a fost folosită fără acordul lor. Avocaţii lui Carmen Brumă au depus plângere penală pentru înşelăciune. 

Mai multe vedete din România s-au trezit peste noapte că promovează produse de care habar nu au. Reţelele de socializare s-au umplut de articole false prin care cele mai frumoase femei din România dezvăluie secretul siluetei lor. Un praf care te ajută să slăbeşti.

Articolul continua dupa recomandari

CARMEN BRUMĂ: Cum poţi să te gândeşti că mânânci ciocolată şi slăbeşti? Mulţi însă mi-au semanalat la modul: Carmen, cineva îţi foloseşte imaginea! Cum să spună Carmen Brumă că dieta nu are efect şi sportul nu are efect?

Carmen Brumă a depus şi o plângere penală.

CARMEN BRUMĂ: Nu vreau bani, n-am cerut despăgubiri, vreau doar să se oprească!

Andreea Bălan şi Antonia sunt şi ele printre victimele ale acestui distribuitor.

ANDREEA BĂLAN: Mă deranjează foarte tare că mi se foloseşte imaginea şi că oamenii pot crede că eu pot folosi acest produs! Nu folosesc, eu promovez un stil de viaţă foarte sănătos!

Pe site-ul firmei, nu există nicio informaţie despre sediu sau punct de vânzare. Totul se face online, iar plata ramburs. Imediat ce plasezi comanda eşti sunat de un operator.

Grav este că există cazuri în care tinere dornice să slăbească rapid au murit din cauza produselor vândute pe internet.