Happy Run - Race for the Cure, cea mai mare cursă europeană pentru sănătate va fi organizată pe 29 septembrie, în parcul Herăstrău din Bucureşti.

Evenimentul începe pe 19 septembrie, atunci când Fundaţia Renaşterea va organiza un PINKNIC la care vor participa vedete de televiziune şi influenceri care vor ajuta la pregătirea premiile pentru câştigătorii Happy Run - Race for the Cure 2019.

Articolul continua dupa recomandari

Anul acesta, Race for the Cure devine cea mai mare cursă europeană dedicată sărbătorii sănătăţii, la start alniindu-se pentru prima dată, 16 oraşe europene.

Bucureşti, Brescia, Matera, Sofia, Split, Sankt Petersburg, Belgrad, Braga, Kosovo, Gdansk, Tbilisi, Atena, Bruxelles, Antwerp, Namur şi Sarajevo vor da naştere celei mai mari curse caritabile destinate sănătăţii.

Fundaţia Renaşterea organizează cea de-a cincea ediţie a Happy Run - Race for the Cure România, cel mai mare şi cel mai de succes eveniment de informare şi de strângere de fonduri pentru sănătatea femeii.

Happy Run - Race for the Cure 2019, pe 29 septembrie, în Parcul Herăstrău

Evenimentul, o sărbătorire a învingătoarelor în lupta cu cancerul şi o acţiune de promovare a importanţei prevenţiei, are loc în data de 29 septembrie 2019, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, începând cu ora 08.00.

Anul acesta, competiţia este structurată pe cinci categorii, oferind participanţilor posibilitatea de a alege între:

- 5 km - plimbare - toate vârstele - Fitness walk;

- 1 km - plimbare - toate vârstele - Fun walk;

- 5 km - competiţie alegare femei/bărbaţi;

- 1 km - competiţie alergare copii 5-9 ani;

- 5 km - competiţie alergare copii 10-14 ani.

Donaţia recomandată pentru înscriere este de 50 de lei pentru adulţi, 25 de lei pentru copiii între 14 şi 18 ani şi 10 lei pentru copiii sub 14 ani.