Dan Voiculescu arată, într-o postare pe blog, care este un element esențial pentru a depăși actuala criză provocată de coronavirus.

”Nu uitați, ca măcar o dată pe zi, să vă sunați părinții și bunicii (...) să-i linștiți, să-i încurajați (...) marile crize se depășesc prin solidaritate, nu prin salvări individuale”, spune el.

Articolul continua dupa recomandari

Dan Voiculescu explică faptul că atenția noastră îndreptată către cei mai în vârstă le-ar putea da un sentiment de siguranță și aceasta este cheia trecerii cu bine prin criză, în plan personal.

”Părinți și bunici încercați de viață și de diferite afecțiuni sunt acum lipsiți și de bucuria mereu prea scurtelor întâlniri cu copiii și nepoții. Asaltați de știrile cu iz de apocalipsă care se revarsă pe televiziuni și internet, se străduiesc cu greu să nu își piardă speranța că vor trece cu bine peste toate. Acești oameni au nevoie să știe că nu sunt uitați. Să înțeleagă că sunt izolați temporar, dar nu părăsiți. Să primească motive reale de bucurie și încredere”, transmite Dan Voiculescu pe blog.