Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa" a fost gazda unui evenimentului la care au participat peste 1300 de invitaţi. Congressis reprezintă apogeul activităţii sale anuale, o punte între mentori cu experienţă şi tineri studenţi dornici să facă performanţă. 

dr. CONSTANTIN STAN, chirurg plastician: Sunt aici, la al 16-lea congres, Congressis, de fapt, al colegilor mei mai tineri, un congres dedicat tinerilor medici, dar şi studenţilor de Medicină, în care învaţă cum să-şi ducă mai departe ideile, de la maeştrii la învăţăcei şi, de ce nu, şi învăţăceii către maeştri.

Articolul continua dupa recomandari

Au fost trei zile pline de activităţi: peste 70 de workshopuri şi peste 20 de conferinţe. Iar cei care au participat au avut şansa să utilizeze dispozitive medicale ingenioase. 

dr. CONSTANTIN STAN, chirurg plastician: Le voi vorbi despre inovaţie, este chiar şi subiectul acestui congres, Lead your way to inovation, le voi vorbi despre pasiune, le voi vorbi despe implicare, despre comunicare, le voi vorbi despre dorinţa de a rămâne acasă.

ŞTEFANA LUCA, organizator: Recunoaştem nevoia de modele în societate, de modele pentru viitorii medici care necesită o pregătire mai specială şi suntem onoraţi de faptul că aceste personalităţi, să spunem, au decis să ne accepte invitaţia.

Convins că medicii pot face treabă bună şi în România, chirurgul plastician a încheiat maratonul celor trei zile cu o prelegere despre ultimele tehnici în domeniu, noile abordări, dar și invențiile pe care le-a făcut în domeniul chirurgiei plastice.