O tânără însărcinată, din Arad, a avut parte de o experienţă dezgustătoare după ce a fost nevoită să meargă, pentru un control medical, la Policlinica Municipală Arad.

Soţul tinerei ne-a povestit, pe WhatsApp, condiţiile dezgustătoare cu care femeile însărcinate trebuie să se confrunte atunci când merg la policlinica din Arad.

Articolul continua dupa recomandari

Totul s-a întâmplat, astăzi, în timpul unui control pe care tânăra însărcinată îl avea programat la unitatea sanitară de pe bulevardul Revoluţiei din Arad.

'Sunt cu soţia însărcinată la un control la policlinica municipală din Arad. Aşa arată toaleta unde toate viitoarele mămici sunt obligate să o folosească! Săpun de spalat nu este, dezinfectant nici atât. Nu s-a mai investit aici de mult timp, dar nici curăţenia nu este la ordinea de zi. Dezgustator!', a precizat bărbatul pentru Observator.

Pe imaginile primite pe WhatsApp se poate observa cum toaleta are o uşă fără clanţă, motiv pentru care femeile însărcinate nu pot închide uşa, la chiuvetă nu există săpun, iar despre hârtie igienică nici nu încape vorba.

Totul în condiţiile în care Ministerul Sănătăţii a declarat epidemie de gripă în România, iar peste 60 de oameni şi-au pierdut viaţa din cauza virusului.