Dacă drumurile nu ne duc la munte, atunci sigur ne duc la cumpărături. În goana nebună, clienţii nu mai au timp să analizeze ce pun în coş. sau cum arată magazinele. Avem imagini revoltătoare. Carne ţinută în lăzi insalubre, lângă găleţi murdare şi vânzători care beau şi fumează printre mesele cu alimente. Iar atunci când sunt întrebaţi, spun că resturile vândute de pe jos sunt pentru câini.

Culmea, imaginile au fost filmate în hala veche a pieţei Obor, unde chiar săptămâna trecută inspectorii OPC au dat amenzi. Administratorul spune franc: el doar închiriază spaţiile, nu răspunde de condiţii.

Articolul continua dupa recomandari

Aglomeraţia din trafic s-a mutat în zona pieţelor, iar un punct fierbinte a fost în zona Obor. În hala veche, la mare căutare au fost peştele şi carnea de porc. Înarmaţi cu multe sacoşe, oamenii au cumpărat orice. Pentru unii comercianţi a fost prilejul perfect să uite de orice regulă de igienă.

O femeie fumează deasupra produselor pe care le vinde. Câteva tarabe mai departe un bărbat bea bere din doza pe care o ţine în lada cu carne.

Neoficial, cei care administreaza piata spun ca ei doar inchiriaza spatiile iar comerciantul este responsabil pentru cum vinde. si ca doar autoritatilepot face controale si da sanctiuni daca sunt eventuale nereguli

Culmea, inspectorii au dat amenzi de 40 de mii de lei în urmă cu o săptămână pentru aceleaşi nereguli. Carne depozitata în condiţii necorespunzătoare şi neetichetată adecvat. Mergem şi în hala nouă şi găsim parcă altă lume. S-au dus negocieri pentru cel mai bun preţ la legume.