În ultimii ani, lista de cadouri și nu numai, s-a modificat semnificativ. Dacă înainte o pereche de cercei sau un parfum făceau fericite orice femeie, astăzi ridurile au devenit inamicul public numărul unu al femeii moderne iar un ten luminos, fără riduri, cu un contur perfect este considerat mai valoros decât aurul.

Și nu este vorba doar despre femeile cu vârsta peste 45 - 50 de ani care știu să aprecieze frumusețea unui ten la 20 de ani, ci și tinerele de abia ieșite din adolescență, care își doresc să arate perfect și să prevină apariția instalării precoce a ridurilor.

Articolul continua dupa recomandari

Progresul înregistrat de industria frumuseții, a venit cu avantajul că dorințele intime, deseori neîmpărtășite, pot deveni realitate. Elixirul tinereții fără bătrânețe nu mai este un mit și ți-l poți face cadou sau poate chiar ți-ar plăcea să îl găsești anul acesta sub brad. Și, până la urmă, de ce ai spune nu unui tratament cu botox, de exemplu?

Un studiu realizat în Marea Britanie a descoperit că aproape jumătate din tinerii între 18 și 34 de ani au ca dorință principală de cadou o procedură de înfrumusețare non invazivă sau bani pentru a apela la o astfel de intervenție, în timp ce una din cinci persoane a recurs, deja, la așa ceva, în trecut. Injecțiile cu botox si acid hialuronic sunt cele mai dorite și cele mai accesate, deoarece sunt și accesibile din punct de vedere preț.

În România, procedurile de înfrumusețare non chirurgicale au cunoscut o creștere spectaculoasă. Deși majoritatea clienților sunt femei, mulți bărbați au început să apeleze la botox și chiar la fillerele cu acid hialuronic.

Ce este botoxul?

Botoxul, prescurtarea toxinei botulinice, este indicat pentru a atenua ridurile și liniile de expresie facială. Botoxul contribuie la contribuie la relaxarea musculară și astfel atenuează ridurile de pe frunte, ridurile din colțul ochilor, așa numitele riduri laba găștii, corectează zâmbetul gingival și hiperhidroza, adică transpirația excesivă.

Botoxul se folosește cu succes în tratamentul medical al migrenelor, iar avantajele sale de netezire a ridurilor au fost descoperite întâmplător, chiar de către paciente, care apelau mai des la botox nu pentru tratamentul durerilor de cap, ci pentru riduri!

Botoxul blochează temporar transmiterea impulsurilor nervoase de la nervii faciali către mușchii din zona în care a fost injectată, aceștia se relaxează, iar mișcările de expresie nu mai scot în evidență ridurile.

Efectele tratamentului cu botox efectuat în clinica SKiN MedSpa sunt vizibile după 10 - 14 zile și durează aproximativ 4 - 6 luni, sau mai mult, în funcție de numeroși factori (vârstă, tipul de piele, tehnica de injectare, diluția, stilul de viață, activitatea musculară, priceperea și experiența medicului estetician specialist, injectarea dozei potrivite). Efectul tratamentului durează mai mult cu fiecare repetare iar rezultatele sunt tot mai bune. Mulți pacienți au nevoie de o injectare pe an cu botox pentru ridurile de pe frunte și de 2 maxim 3 pentru ridurile ochilor.

Este o realitate faptul că fața noastră se transformă cu timpul.

Injecțiile cu botox pot fi începute preventiv în jurul vârstei de 30 de ani, când ridurile nu sunt încă profunde iar doza folosită este minimă. După mai multe injectări doza poate fi redusă până la jumătate. Dar trebuie ținut totodată cont că, cu cât doza injectată este mai mare, cu atât efectul poate dura mai mult. Dacă procedura este efectuată când deja ridurile profunde sunt instalate, e nevoie de doze mai mari cu rezultate nu la fel de spectaculoase.

În cazul tratamentului cu botox pentru riduri, se va observa o netezire și o întinerire naturală a pielii. Prin atenuarea ridurilor adânci și dispariția ridurilor fine vor fi șterși de pe față câțiva ani buni, iar tenul tău va deveni mai radios, mai tânăr și mai proaspăt pentru o perioadă lungă de timp, fără să se vadă că ai făcut ceva în mod special în acest sens. Botoxul conferă zonei tratate un aspect întins, întinerit, stimulează oxigenarea celulară și ajută la îmbunătățirea calității pielii.

Abordarea feței trebuie să fie una cât mai completă, astfel încât sa nu apară diferențe între zonele tratate și cele netratate: botox pentru ridurile de la etajul superior al feței, acid hialuronic pentru umplere șanțuri, pomeți, contur mandibular, cearcăne, buze și tratamente faciale cu laser pentru textura pielii.

Foarte multe lume apelează la botox, începând cu persoane publice sau fețe regale precum Kate Middleton, politicieni, actori și multe persoane obișnuite, care vor să țină timpul în loc și să prevină apariția ridurilor noi.

Statistic vorbind, este foarte probabil să cunoști minim o persoană care a apelat la botox sau mai multe care își doresc să încerce măcar o dată efectele incredibile ale acestui tratament.

Așadar, dacă vrei să îți îndeplinești o altfel de dorință, sigurul lucru de care trebuie să te asiguri este că ești pe mâini bune! Tehnica de injectare a botoxului este importantă, dar și calitatea și modul de păstrare a substanței folosite. Tratamentul cu botox este una din cele mai sigure proceduri, ușor de realizat și aduce un grad de satisfacție incredibil.

Vezi 2 imagini în Galerie

Vino la SKiN MedSpa București să te bucuri de tratamente faciale și de remodelare corporală de ultimă generație, sigure, cu rezultate dovedite clinic și de expertiza echipei clinicii, dar mai ales de prețuri prietenoase, de sărbătoare! Încearcă botoxul și bucură-te de faptul că poți șterge ani de pe chipul tău în doar 10 minute.

Care din aceste tratamente este pe lista ta de dorințe?