O fată de 19 ani şi un tânăr în vârstă de 33 de ani sunt suspecţi de coronavirus în Prahova. Autorităţile aşteaptă acum rezultatele analizelor în cele două cazuri.

Potrivit DSP Prahova, fata de 19 ani a fost în Italia în perioada 21 - 24 februarie. Prezenta însă unele simptome înainte de a pleca din România.

Articolul continua dupa recomandari

"Avem aproximativ 200 de persoane în autoizolare voluntară la domiciliu şi 2 cazuri suspecte. Este vorba despre un bărbat de 33 ani, aflat în autoizolare care a acuzat dureri musculare, fără febră sau alte simptome şi o domnişoară de 19 ani, plecată în Italia în perioada 21-24 februarie, cu simptome dinainte de plecare", a declarat, joi, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniţă, desemnat să comunice datele oficiale pe tema virusului.

Tânăra de 19 ani a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, la Secţia de boli infecţioase, într-o clădire separată de cea principală.

Analizele prelevate de la adolescentă şi de la tânărul de 33 de ani au fost trimise în Bucureşti, la Institutul Matei Balş.

Sursa: News.ro