Premierul Dăncilă a anunţat că Guvernul pe care încă îl conduce va asigura buna funcţionare a ţării până la instalarea noulu Executiv.

De asemenea, premierul a precizat că va aloca bani din fondul de rezervă pentru furnizarea agentului termic în mai multe comunităţi cu o situaţie financiară dificilă.

Articolul continua dupa recomandari

Dăncilă: "Asigurăm funcţionarea şi administrarea ţării, până la instalarea noului guvern"

"Vom asigura buna funcţionare şi administrare a ţării până la instalarea noului guvern şi vom lua toate măsurile necesare pentru a sprijini oamenii, aşa cum am făcut şi până acum. Nu putem lăsa oamenii fără ajutor în prag de iarnă, nu putem lăsa comunităţile locale fără finanţarea necesară pentru continuarea proiectelor începute. Astfel, în şedinţa de guvern de astăzi vom aproba alocarea din fondul de rezervă bugetară a sumelor necesare pentru furnizarea agentului termic în localităţile Brad, Focşani, Tulcea, Gheorghieni, Motru şi Drobeta Turnu Severin. Sunt comunităţi locale care se confruntă cu o situaţie financiară dificilă şi nu putem lăsa oamenii fără căldură în prag de iarnă”, a spus Dăncilă. 

De asemenea, vor fi alocate fonduri pentru buna funcţionare a spitalului din Săcele, dar şi pentru familiile victimelor accidentului din Ialomiţa.