Viorica Dăncilă a declarat marți noapte, la plecarea de la sediul PSD, că demisia a fost decizia sa și că nu se simte trădată de nimeni. "Atunci când nu obții rezultatul pe care ți-l dorești, trebuie cineva să își asume”, a spus Dăncilă.

La doar câteva minute după conferința de presă în care a confirmat că a demisionat, Viorica Dăncilă a fost așteptată din nou de reporteri pe treptele de la ieșirea din sediul PSD.

Articolul continua dupa recomandari

”Nu mă simt trădată de nimeni. Eu am hotărât acest lucru, trebuie cineva să-și asume și eu cred că președintele partidului trebuie să-și asume”, au fost primele sale cuvinte.

Fosta șefă a social democraților a evitat în schimb să comenteze acțiunile din ultimele 24 de ore ale lui Marcel Ciolacu, care au dus la demisia ei în ședința CEx.

”Esențial este să privim înainte și să nu mai privim la ce s-a întâmplat”, a spus Dăncilă.

Fostul lider PSD a susținut, încă o dată, că demisia sa nu e rezultatul presiunilor.

”Când am venit, hotărârea era deja aproape luată, pentru că, știți cum este, atunci când nu obții rezultatul pe care ți-l dorești, trebuie cineva să își asume. Și de fiecare dată am spus că eu rămân același om onest și voi ieși de aici, din calitatea de președinte al partidului tot cu fruntea sus!”, a susținut Dăncilă.

”Este corect modul în care Marcel Ciolacu a preluat șefia interimară a partidului?”, a fost întrebarea unei jurnaliste.

”Este corect”, a răspuns Dăncilă, râzând.