Viorica Dăncilă și-a deschis pagina oficială de Facebook cu un citat din Winston Churchill, premierul Marii Britanii din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. "Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua", a scris prim-ministrul, în primul mesaj postat.

Viorica Dăncilă a precizat că, "din respect pentru români", politicienii au datoria dialogului și a consensului. Premierul a mai punctat, în finalul primei postări, că își dorește "dialog și construcție, cu și pentru oameni".

Articolul continua dupa recomandari

"Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua", spunea Churchill.

Îmi doresc ca atât colegii mei, cât și colegii din opoziție, să asculte și să țină minte aceste vorbe.

Din dragoste și responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de rațiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcției, și nu cele ce ne despart.

Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toții binele acestei țări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului și a consensului, a maturității politice și a acțiunilor responsabile.

În ceea ce mă privește, vă asigur pe toți că voi face tot ce-mi stă-n putință să readuc agenda publică pe traseul normalității, al decenței și al asumării, pentru stabilitate și coerență politică și guvernamentală.

De astăzi mă puteți găsi și aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog și construcție, cu și pentru oameni.