O întâlnire de ultimă oră între premierul Viorica Dăncilă şi liderul PSD Liviu Dragnea a avut loc la Parlament, privind sesizarea CCR pentru un conflict juridic cu preşedintele Iohannis, care nu a semnat remanierile la Transporturi şi Dezvoltare Regională.

La discuţia dintre Dragnea şi Dăncilă participă şi Lia Olguţa Vasilescu, propusă pentru funcţia de ministru al Dezvoltării.

Articolul continua dupa recomandari

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, încă de miercuri, că ”trebuie făcută o acţiune” în ceea ce priveşte situaţia remanierii celor doi miniştri şi că joi va avea o discuţie în acest sens cu Viorica Dăncilă şi cu Tudorel Toader.

Dragnea a spus că în structurile de conducere ale PSD a avut loc deja această discuţie cu privire la sesizarea Curţii Constituţionale, dar că ”va fi o decizie a primului ministru”. 

Valul de reacţii vine după ce Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, că încă nu a finalizat analiza privind remanierile, iar despre blocajul care s-ar crea pentru că demisiile miniştrilor devin efective, preşedintele a replicat: ”Soluţia este la PSD, n-au decât să vină cu oameni performanţi”.

Sursa: News.ro