Premierul Viorica Dăncilă spune că există bani pentru salarii şi pensii şi că nu înţelege îngrijorarea preşedintelui Klaus Iohannis în acestă privinţă. "Poate domnul preşedinte o să dea mai multe explicaţii legate de acest lucru", a declarat Dăncilă.

"Domnul preşedinte a promulgat legea bugetului şi acolo sunt bani prevăzuţi pentru salarii şi pensii, deci nu văd de unde această îngrijorare. Dar, mă rog, poate domnul preşedinte o să dea mai multe explicaţii legate de acest lucru. Ceea ce pot să vă spun, în calitate de prim-ministru, e faptul că sunt bani de salarii şi pensii", a declarat, miercuri, premierul Dăncilă, spunând că nu este cazul ca populaţia să fie îngrijorată.

Articolul continua dupa recomandari

De asemenea, răspunzând unei întrebări, Viorica Dăncilă a spus că nu a mai vorbit cu preşedintele Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis declara în 22 mai că Guvernul şi PSD trebuie să raspundă public la două întrebări - "Ce aveti de gând cu Pilonul II de pensii" şi "Mai aveţi bani pentru pensii şi salarii până la sfărşitul anului?". Şeful statului afirma că Executivul trebuie să răspundă clar şi răspicat la aceste întrebări.

Sursa: News.ro