Președintele Pro România, Victor Ponta, va propune în ședința de mâine a Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului ca toți parlamentarii care vor să fie prezenți în plen pentru învestirea Guvernului să fie testați împotriva coronavirusului.

„In calitate de lider al Grupului Pro Romania voi propune in sedinta de maine a Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului o masura absolut necesara: toti parlamentarii care vor sa fie prezenti la sedinta de plen pentru investirea Guvernului ( 464 este numarul total) trebuie testati medical privind Coronavirusul!

Articolul continua dupa recomandari

Sa strangi la Parlament peste 400 de persoane din toate judetele tarii ( dintre care multi au avut deja contact direct cu Senatorul PNL Chitac) fara sa fi convins ca nu devenim toti un focar ambulant - ar fi o iresponsabilitate la fel de mare ca si “fuga lui Citu” cu 15 min inainte de investirea Guvernului!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Toţi membrii conducerii PNL se izolează la domiciliu şi vor fi testaţi, după ce senatorul Vergil Chiţac a fost infectat cu coronavirus.