Victor Ponta a lansat un atac dur, pe Facebook, la adresa lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov și Eugen Teodorovici. Fostul premier i-a făcut "socialiști miliardari", precizând că "după ce că sunt proști și hoți sunt și fricoși".

Fostul președinte PSD, actual lider al formațiunii PRO România, a taxat în termeni duri ultimele decizii luate de Guvern, atât în ceea ce privește OUG 14/2018, dar și controversata OUG 7, referitoare la Legile Justiției.

Articolul continua dupa recomandari

"De frica anunțului privind schimbarea ratingului de țară - în această dimineață Teodorovici și Valcov (acești Hugo Chavez și Nicolas Maduro dâmbovițeni) au trimis o scrisoare la Standard & Poor și au jurat ca schimbă în maxim 2 săptămâni Ordonanta 114/2018", susține Victor Ponta. 

Acesta a mai scris, în postarea pe Facebook, că "Dancilă și Toader au făcut ce le-a zis Daddy și acum au rămas să plăteasca oalele sparte", după criticile aduse de oficialii europeni Ordonanței de Urgență cu numărul 7 din 2019.

"CONCLUZIE - După ce că sunt proști și hoți sunt și fricoși / de vorbă bună și de rațiune nu înțeleg nimic - dar de frică dau inapoi! Așa că trebuie sa stăm “cu bâta” pe ei!", a concluzionat Victor Ponta.