În Parlamentul României s-au purtat dezbateri aprinse pe legea bugetului şi, deseori contrele dintre parlamentari s-au transformat în scandaluri. Discuţiile i-a solicitat pe unii dintre aleşi, aşa că unii dintre ei au avut nevoie de momente de destindere.

Este cazul vicepreședintelui ALDE, Varujan Vosganian, care s-a delectat cu un meci de box urmărit de pe laptop, în plină ședință, în timpul dezbaterii pe Legea bugetului.

Articolul continua dupa recomandari

Cei care l-au dat în vileag pe politican au fost jurnaliştii de la ziaruldeiasi.ro, care a publicat imaginile cu Vosganian complet absorbit de pumnii împărțiți în ring. 

"Să te uiţi la box pe banii românilor e umilitor"

Ipostaza în care a fost surprins i-a atras criticile parlamentarului USR, Iulian Bulai, care a scris pe Facebook mai multe replici deloc măgulitoare la adresa reprezentanților puterii. 

"Să te uiţi la box pe banii românilor e umilitor. În loc să convingi parlamentarii din toate partidele să susţină amendamente pentru autostrada A8.

Şi când te gândeşti că acest domn avea pretenţii să fie comisar european! Mai rar atâta nepăsare şi ignoranţă", a scris Iulian Bulai pe Facebook.