Tudorel Toader a nominalizat trei procurori pentru şedia DIICOT, anunţând că aceştia vor fi audiaţi pe 28 ianuarie de secţia pentru procurori a CSM.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, printr-o postare pe Facebook, numele celor trei procurori propuşi pentru funcţii de conducere în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Articolul continua dupa recomandari

Ministrul Justiţiei a anunţat şi data când cei nominalizaţi vor fi audiaţi de secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

"28 ianuarie 2019, orele 11.00. CSM, prin secţia pentru procurori, va audia candidaţii ce urmează a fi propuşi pentru funcţii de conducere la DIICOT, după cum urmează: 1. Albu Alina - procuror şef secţie - secţia de combatere a criminalităţii organizate; 2. Voicu Bogdan Felician - procuror şef secţie - secţia de combatere a traficului de droguri; 2. Stoica Doru-Gabriel - procuror şef secţie - secţia de combatere a infracţiunilor de terorism şi a criminalităţii informatice", a scris într-o postare pe Facebook, Tudorel Toader.

După avizul consultativ, propunerile vor fi transmise preşedintelui României.