Un senator PMP a fost adus cu ambulanţa, astăzi, la Parlamentul României, pentru a participa la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Liderul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat că senatorul PMP Vasile Cristian Lungu a cerut să fie prezent în parlament pentru a vota moţiunea de cenzură.

Articolul continua dupa recomandari

Senatorul Vasile Lungu era internat în spital, iar astăzi urma să fie supus unei intervenţii chirurgicale, însă a hotărât să meargă în parlament, acolo unde se dezbate moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

"Toţi parlamentarii PMP sunt prezenţi, toţi vor vota la vedere pentru căderea Guvernului. Chiar avem un coleg, programat astăzi să fie operat, dl senator Lungu, şi a solicitat pe proprie răspundere să vină să îl aducă ambulanţa chiar în momentul votului. Înţelegem miza şi responsabilitatea care revine tuturor în ceea ce priveşte acest vot important în context electoral important şi toţi parlamentarii PMP sunt prezenţi şi vor vota pentru căderea Guvernului Dăncilă", a declarat Tomac pentru antena3.ro.

În timp ce liderii opoziţiei din Parlament s-au arătat încrezători în faptul că moţiunea de cenzură va trece, de cealaltă parte, Viorica Dăncilă şi parlamentarii PSD au declarat că moţiunea nu va trece.

"Iată-ne din nou în Parlament. Văd aceeaşi oameni amatori şi iresponsabili. Am crezut că aţi înţeles că nu puteţi veni în Prlament cu temele nefăcute. E obligatoriu să veniţi cu un program de guvernare, dacă vreţi să reconstruiţi România. N-aţi înţeles nimic", a explicat Dăncilă în faţa Parlamentului.