De la acuzaţii directe acum s-a ajuns la faza mesajelor criptate. Cuvintele cheie sunt spioni şi bichoni. Din când în când cei doi mai ajung şi la bani. Iată cea mai recentă dispută.

Un fost ministru de Finanţe şi actualul ministru de Finanţe. Şi un film criptat cu spioni şi bichoni. 
Scandalul a pornit de o declaraţie a lui Eugen Teodorovici, care-l acuză pe ministrul Finanţelor că se întâlneşte noaptea la restaurante cu persoane ce ar face evaziune fiscală. Replica a venit pe facebook.

Articolul continua dupa recomandari

"Dupa cum ştiţi #SpionulRus (vă aduceţi aminte de el) şi cele câteva trusturi media #FakeNews plătesc să fiu urmărit. După aceea vin şi vă mint. Ca să nu vă mai mintă vă spun eu ce fac în timpul liber. Acum mă întalnesc cu nişte prieteni, unii români, iar alţii străini. Suntem la un restaurant. După, o să mă duc să mă tund.", a scris Câţu.

Şi acuzaţiile nu se opresc doar într-un schimb de vorbe grele. Florin Cîţu vrea ca Eugen Teodorovici, împreună cu Sorin Grindeanu, Viorel Ștefan, Mihai Tudose, Ionuț Misa şi Viorica Dancilă să fie chemaţi în faţa comisiilor parlamentare pentru a explica situaţia economică actuală.

Florin Cîţu susţine că a trimis Inspecţia Economică Financiară să facă verificări acolo unde a sesizat nereguli.