În ziua în care expiră interimatele pentru Transporturi şi Dezvoltare, Guvernul a trimis la Palatul Cotroceni noile nominalizări. Este vorba despre Răzvan Cuc, respectiv, Daniel Suciu. Preşedintele nu a dat încă un răspuns pentru cei doi. Cuc a mai condus Transporturile şi în cabinetul lui Mihai Tudose. Şi a fost catalogat la acel moment drept ministrul cu cele mai puţine realizări.

După două nominalizări respinse de Klaus Iohannis, premierul i-a trimis preşedintelui o a treia variantă pentru Transporturi. Omul care în zece luni de mandat în Guvernul Tudose, la acelaşi minister, a făcut exact ce a promis:

Articolul continua dupa recomandari

Răzvan Ciuc, fost ministru al Transporturilor: Nu promit niciun kilometru de autostradă.

Răzvan Cuc a reuşit totuşi să deschidă 15 kilometri din autostrada Lugoj-Deva. În plus, a inaugurat şi o linie de cale ferată năpădită de buruieni, care există din perioada austro-ungară şi pe care se circulă cu 30 de km pe oră.

Apoi a "tăiat panglica" la 7 kilometri şi jumătate din Centura București, unde stratul final de asfalt nu era încă turnat.

În octombrie 2017, Cuc a decis să părăsească fotoliul de ministru al Transporturilor. Pentru ministerul Dezvoltării, Guvernul îl propune pe Daniel Suciu, actual lider al deputaţilor social democraţi.

Suciu a fost propus după ce Lia Olguţa Vasilescu a anunţat săptămâna trecută că îşi retrage candidatura. Klaus Iohannis a refuzat de patru ori să o numească ministru.