Ziua Sfântului Apostol Andrei o sărbătorim cu mai multă emoţie decât oricând, graţie împrejurărilor istorice unice la care avem privilegiul să fim martori, a transmis premierul Viorica Dăncilă cu ocazia zilei de Sfântul Andrei.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis cu ocazia Sfântului Andrei, că această zi este sărbătorită, în acest an, "cu mai multă emoţie decât oricând, graţie împrejurărilor istorice unice la care avem privilegiul să fim martori". 

Articolul continua dupa recomandari

"Cu acest prilej special, doresc tuturor românilor o sărbătoare plină de bucurie, iar celor care îşi serbează numele să aibă parte de tot ce îşi doresc!", a mai transmis premierul.

"Ziua Sfântului Apostol Andrei, cel Întâi Chemat, Ocrotitorul României o sărbătorim, anul acesta, cu mai multă emoţie decât oricând, graţie împrejurărilor istorice unice la care avem privilegiul să fim martori", a Viorica Dăncilă, într-un mesaj transmis cu ocazia sărbătorii.   

Premierul Dăncilă aminteşte în mesajul de Sfântul Andrei de sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului, dar şi de Centenarul Marii Uniri.

"Acum câteva zile, a fost sfinţită Catedrala Mântuirii Neamului, o realizare de seamă a României şi un monument deosebit, care îl are ca ocrotitor pe Sf. Andrei, Apostolul poporului nostru. Iar, mâine, sărbătorim împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire din 1918. Este un moment în care se întâlnesc şi împletesc, simbolic, unitatea spirituală creştină şi unitatea statală românească, întărindu-ne încrederea în destinul naţional sub cele mai bune auspicii. Cu acest prilej special, doresc tuturor românilor o sărbătoare plină de bucurie, iar celor care îşi serbează numele să aibă parte de tot ce îşi doresc! La mulţi ani!", mai scrie în mesajul Vioricăi Dăncilă.