Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu îi cere primarului Capitalei, Gabriela Firea și primarilor de sectoare să adopte măsuri de fluidizare a traficului, solicitând firmelor de deszăpezire să se mobilizeze.

"Administrația PSD a Bucureștiului vorbește mult și face puțin. Capitala este blocată, iar primarul general, Gabriela Firea, cât și primarii PSD din sectoare țin doar ședințe televizate de organizare în loc să pună la treabă firmele care se ocupă cu deszăpezirea arterelor principale, cât și a străzilor secundare. Solicit Gabrielei Firea, dar și celorlalți primari PSD din cele șase sectoare ale Capitalei să lase jocul public de imagine și să ia măsuri imediate de fluidizare a traficului prin mobilizarea firmelor de deszăpezire care au obținut bani frumoși de la Primărie pentru a menține, în caz de necesitate, funcționalitatea Bucureștiului", afirmă Predoiu într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

Articolul continua dupa recomandari

Predoiu îi aduce critici şi președintelui PSD, Liviu Dragnea, despre care spune că se ocupă de înființarea de comisii parlamentare care să "investigheze" prognoze economice.

"Jocul de imagine al Gabrielei Firea este copiat întocmai și de Liviu Dragnea. În loc să administreze eficient situațiile de criză apărute din cauza vremii, Liviu Dragnea, premierul în a cărui umbră stă Sorin Grindeanu, se ocupă de înființarea de comisii parlamentare care să 'investigheze' prognoze economice", spune Predoiu.