Victor Ponta a explicat de ce nu va vota Guvernul Orban. Liderul Pro România a precizat că nu are încredere în Ludovic Orban. De asemenea, Ponta a precizat că liderul PNL nu a venit cu un proiect, ci cu oferte de funcţii, iar acest lucru îl nemulţumeşte.

Ponta a declarat că, dacă PNL luptă pentru PNL, atunci "să se voteze singuri", motivând că guvernarea nu este despre un singur partid.

Articolul continua dupa recomandari

Ponta nu are încredere în Ludovic Orban

Întrebat de ce nu votează Guvernul Orban, Ponta a declarat, într-o emisiune la TVR1, că nu are nicio încredere în premierul desemnat.

"N-am nicio încredere în Orban. Dacă îmi spunea programul şi ce vor să facă, da. Dacă venea cu un proiect, nu cu aia că îţi dau două-trei funcţii, atunci discutam. Uite oameni buni, e şi Pro România, e şi USR şi ALDE. PNL singur nu-i în stare. N-are legitimitate, nu are oameni, nici capacitatea de a se lupta şi pentru mine şi pentru dumneavoastră. Ei spun că luptă pentru PNL. Atunci votaţi-vă singuri. Guvernarea nu este despre un singur partid, guvernarea este şi despre toţi ceilalţi", a declarat Ponta.